Eigen kapperszaak beginnen

Bij het opzetten van een kapperszaak komt veel kijken. Denk aan het huren van een pand, personeel, tarieven bepalen, boekhouding, verzekeringen en meer kappersbenodigdheden. Om te beginnen zul je marktonderzoek moeten doen om te kijken of je plannen wel haalbaar zijn. Als je een bedrijf start moet je een rechtsvorm kiezen en je inschrijven bij de Kamer van Koophandel. De volgende stap is om een rekening te openen bij de bank en eventueel een lening te aanvragen voor het huren van een pand en het aanschaffen van een inrichting.Promotie en reclame voor je kapsalon
Daar houdt het natuurlijk niet bij op want hoe kom je aan klanten. De promotie en reclame voor je kapsalon is minstens zo belangrijk. Denk aan een professioneel logo, website, flyers en andere reclamematerialen. Wanneer je eenmaal draait dien je ook een administratie bij te houden en belastingaangifte te doen. Daar is een boekhouder voor nodig. Meer tips voor het beginnen van een eigen kapperszaak vindt je op Ikwileenkapsalon.nl (Online boek over het starten van een kapsalon)


Freelance of zzp kapper
Een geschikte werkplek vinden is niet eenvoudig en het huren plus inrichten van een nieuwe kapsalon kan behoorlijk wat geld kosten. Een minder grote stap is dan om als zelfstandige freelancer te starten. Als zzp'er heb je veel minder risico's omdat je kosten veel lager zijn. Je kunt beginnen als thuiskapper of bijvoorbeeld een kapperstoel huren. Naast eigen klanten kun je ook voor diverse opdrachtgevers werken zoals verzorgingstehuizen, fotografen, hotels, resorts, cruiseliners etc.

Gratis promotie en vermelding op kapsalonkapper.nl
Ben je net voor jezelf begonnen dan helpen wij je graag op weg met een gratis vermelding of eigen webpagina via onze website. Onze website wordt veel bezocht door zowel mensen die geknipt willen worden als mensen in het kappersvak. Meld je gratis aan via het contactformulier en vermeld bij opmerking waar het om gaat. 

 

home


Kapsalons per stad
Kappers in Amsterdam
Kappers in Rotterdam
Kappers in Den Haag
Kappers in Utrecht
Kappers in Eindhoven
Kappers in Tilburg
Kappers in Almere
Kappers in Groningen
Kappers in Breda
Kappers in Nijmegen
Meer kapperszaken

Haarkapsels
Herenkapsels
Dameskapsel
Haarmode
Hairstyling
Virtuele kapsels
Kapper Kapsels

Kappersopleidingen

Cursus Kapper
Kappersopleiding
Kapper vacatures

Kappersproducten
Kappersgroothandel
Kappersbenodigdheden
Haarproducten

Overig
Gratis Kapper
Thuiskapper
Haar knippen
Kapperszaak beginnen
Links en tips

Kapsalon Kapper Contact Adverteren